Известие

Collapse
No announcement yet.

Тракшън + ABS + Удивителен - що е то?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При мен изгасват
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
      Асенов какво стана с проблема ти оправили се ! От какво е станало от намокряне ли ? А и да те питам тея лампи след като запалиш се показват и после изгасват ли след 2,3 сек. или не ?
      Светват при чека заедно с другите но не изгасват.
      Има някаква малка мизерийка дето го причинява това ама... ще се разбере.
      безплатни обяви
      Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
        ...Колата върви се едно съм и дръпнал ръчната и имам чувството че и хидравликата не е добре.
        Спирачките са добре но ръчната почти не спира а са чисто нови жилата....
        Имаш ли луфт на ръчната?
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Не - ръчната ми е със чисто нови жила. Накладките са ми също са чисто нови.
          Колата е в Итал Сервиз от вчера - според тях проблема идва от постъпващи към компютъра некоректни данни от датчика на ABS-a.
          Нов около 300лв, втора ръка около 100лв.
          Чакам да го сменят за да се разбере наистина ли той е причината за светещите лампи.

Дано за днес да стане че на ден по 15-20 лева за таксита давам...
          Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 12:13.
          безплатни обяви
          Моята 166

Comment

...Чакам да го сменят за да се разбере наистина ли той е причината за светещите лампи...
            И ако не е от него, кво праим? 300 лв + труд - на вятъра? Малко странен начин за откриване на причината...
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

ОК, кажи какво да правя - да чакам 3 седмици да ми дойде реда при Бобо?
              Филма е ужас със леки комедийни сцени...
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

ОК, кажи какво да правя - да чакам 3 седмици да ми дойде реда при Бобо?
                Филма е ужас със леки комедийни сцени...
                Не се чака 3 седмици. Вчера бях там и се разбираха с разни хора за края на седмицата.

Това със смяната на нещо, за да се види дали е от него, ми напомня на начина на действие в един "официален" сервиз, където навремето отидох като имах Ауди. Смениха ми датчик на Хоул - 600 лв. Проблемът си остана. Ами значи е делко - още 600 лв. Проблемът пак остана. Ааа, значи е бензинова помпа - 900 лв. В първите 600 лв влизаше и диагностика и труд, а вторите 600 и 900-те са цените само на частите, отделно платих диагностика и труд. И така, изръсих се ~ 2300 лв за кола, която съм купил за 7000 лв. Но най-интересното знаеш ли кое е? Проблемът пак остана.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

ОК, кажи какво да правя...
                  Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                  ...И така, изръсих се ~ 2300 лв за кола, която съм купил за 7000 лв. Но най-интересното знаеш ли кое е? Проблемът пак остана.
                  Не казвам, че непременно с теб ще се случи същото, просто споделям опит с майстори и сервизи. То си е голяма мъка докато намериш на кого да се довериш и за какво можеш да разчиташ на него и за какво - не.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Бобо е болен... говорих с Нено за събота евентуално.
                    Човека каза - "не се притеснявай ще оправиме колата".
                    Интересно е нещо което разбрах - че нови датчици за ABS не се продават.
                    безплатни обяви
                    Моята 166

Comment

Колега, сега зачетох темата и ти пожелавам скоро да се оправят нещата ... Иначе Коки е прав аз бих ти препоръчал сервиза в който аз ходя но той не е популярен в този форум ... иначе мога да говоря да я видят почти веднага, ако мислиш че ще бъда от полза пиши ЛС Пожелавам скоро пак да те радва Алфата!!

... моля колегите да не се дразнят не искам да създавам интерес относно сервиза просто се опитвам да помогна...
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                        Колега, сега зачетох темата и ти пожелавам скоро да се оправят нещата ... Иначе Коки е прав аз бих ти препоръчал сервиза в който аз ходя но той не е популярен в този форум ... иначе мога да говоря да я видят почти веднага, ако мислиш че ще бъда от полза пиши ЛС Пожелавам скоро пак да те радва Алфата!!

... моля колегите да не се дразнят не искам да създавам интерес относно сервиза просто се опитвам да помогна...
                        Колега аз лично ходя не само на места където ги има в форума ! Нямам нищо против да кажеш къде е и кой е сервиза и да го ползваме евантуално и други от колегите !
                        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Сагата продължава а аз съм може би най-нещастният човек тази вечер... и седя и си мисля на какво равнище са нашите сервизи... и как след като са ми сменили датчика с друг как проблема оставал и как трябвало да ми сменят и компютъра че можело и да се оправи разбираш ли...
                          Днес заедно с колата ми връчиха и моят си датчик откачен да си го закича на врата та сега карам без... лампите си светят ли светят...

Та равносметката до сега е:
                          При Чавдар - Х
                          В клубния при Велин - Х
                          В Итал Сервиз - Х

Следва продължение!

П.П.
                          Утре сутрин съм при Тони във Ванто.
                          Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 19:31.
                          безплатни обяви
                          Моята 166

Comment

Ми късмет ти пожелавам и дано пък утре вечер да си най-щастливият човек ...
                            146 1.6 TS '00
                            156 2.4 JTD '01

Comment

Днес заедно с колата ми връчиха и моят си датчик откачен да си го закича на врата та сега карам без... лампите си светят ли светят...
                              Пламене успех и дано си в събота на линия.... Дано този Тони в Ванто разбира а не като другите там... И ми е много интересно тея от итал сервиз посмяха ли да ти искат пари за новия датчик?
                              Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                              Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                                Пламене успех и дано си в събота на линия.... Дано този Тони в Ванто разбира а не като другите там... И ми е много интересно тея от итал сервиз посмяха ли да ти искат пари за новия датчик?
                                Абе те принципно трябва да имат такива здрави , с които да тестват .. примерно ако с техния работи си , а с твоя не проблема е от него и тогава си купуваш нов Поне аз така знам , че трябва да се процедира ..
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                                X